időmúlató.hu
Időmúlató - az online játékok tárháza
az ingyenes online játékok tárháza

html hit counter free online games

Online kaszinó játék
 

Craps

 

 

Leírás: A craps egy két kockával játszott népszerű kaszinó játék, melyet korlátlan számú játékos játszhat. A játékosok fogadhatnak a kockadobás eredményére vagy kockadobás sorozatokra. A játékosok a bank ellen fogadhatnak. Online kaszinóknál általában mindig mi dobunk, kivéve ha élő krupiéval játszunk.

Játékmenet

Kaszinókban a játékot asztalon játsszák, melyen fel vannak tüntetve a különböző kimenetek, melyekre lehet fogadni. A résztvevő játékosok egymás után két kockával gurítanak, az épp gurító játékost shooternek nevezik. Minden játékos fogadhat a gurítás eredményére ha chipeket helyez az asztal megfelelő részére.

A shooter köteles fogadni a Pass vagy a Don't pass vonalra.

Az első dobás után több lehetőség áll fenn. Ha az első játékos 2,3 vagy 12 pontot ér el, ezt crapsnek is nevezik és ezzel minden játékos, aki a Pass-re fogadott veszít. Ha a játékos 7 vagy 11 pontot ér el, a Pass fogadások nyertesek. Ha más pontszám jön ki, ezt point-nak nevezik (vagyis a dobó beállítja a point-ot), és a játékosnak addig kell dobni, amíg ezt a számot újra eléri vagy 7-est dob, amivel veszít.


Mozgás: egér
 

 

 

   

ingyenes webstatisztika